Iets te vieren? Ons Restaurant Pannenkoeken Kinderhoek

Iets te vieren?

Wij denken graag met u mee! Voor een compleet verzorgde avond, met heerlijke hapjes of een buffet, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons Restaurant

Wij heten u van harte welkom in ons pannenkoekenrestaurant.

Pannenkoeken

Heerlijke pannenkoeken Een gastvrij restaurant waar goede service voorop staat. Heerlijke pannenkoeken .. en ijs. (augustus 2019)

Kinderhoek

In onze kinderhoek kunnen de kinderen zich prima vermaken met puzzelen, kleuren, spelletjes, blokken en verkleedkleren..

minigolf

Minigolf is een combinatie van golf en midgetgolf. Wij hebben voor u een route uitgezet door het centrum van Raalte. U komt langs mooie en leuke plekjes en in de routebeschrijving is tevens (historische) informatie over Raalte verwerkt.

Met de routebeschrijving, diverse onderdelen en natuurlijk een scorelijst, gaat u zelfstandig op pad in groepjes. Aan de hand van voorbeelden die u bij de routebeschrijving krijgt, zet u steeds een nieuwe hindernis uit op de aangegeven locatie. Zo maakt u een mooie tocht door Raalte. De deelnemer met het minste aantal slagen is de winnaar.

Tijdsduur: 2-2½ uur

 

Stepbike

Zin in een sportief uitje? Kies dan voor de stepbike.

De beweging die u met uw voeten maakt, is nagenoeg hetzelfde als op een crosstrainer.

Een stevige work-out dus en heel geschikt voor een actieve middag!

U kunt ook een combinatie maken van verschillende activiteiten.

Tijdsduur: ± 1½ uur

Segway

Na een korte uitleg is (bijna) iedereen in staat om de segway te besturen en kan het echte werk beginnen.

Onder leiding van een ervaren instructeur gaat u op pad. Plezier in het rijden staat voorop, maar dat u tijdens de tocht ook nog de leukste plekjes ziet, is natuurlijk mooi meegenomen.

Om een indruk te krijgen van het segway rijden, kunt u ook eens kijken naar een filmpje op youtube; wedden dat u meteen enthousiast bent?

 

Elektrische scooters

Iedereen kent de scooter, maar de elektrische retro scooter is toch een hele andere ervaring. De charme van de jaren 50 in combinatie met de schone techniek van nu. Elektrische scooters zijn milieuvriendelijk, stil en je zult verbaast zijn over de snelheid waarmee een elektrische scooter optrekt. Ze zijn uitermate geschikt voor tours en kunnen ook in combinatie met stepbikes geboekt worden.