Iets te vieren? Ons Restaurant Pannenkoeken Kinderhoek

Iets te vieren?

Wij denken graag met u mee! Voor een compleet verzorgde avond, met heerlijke hapjes of een buffet, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons Restaurant

Wij heten u van harte welkom in ons pannenkoekenrestaurant.

Pannenkoeken

Warm en lekker Het eten was prima, net als de bediening! Het was lekker warm en we hebben gezellig gegeten. Ga zo door! Fam. Roescher (11 dec. 2017)

Kinderhoek

In onze kinderhoek kunnen de kinderen zich prima vermaken met puzzelen, kleuren, spelletjes, blokken en verkleedkleren..

Verenigingen

 

 

Laurel's is het onderkomen van tal van verenigingen, die bij ons hun sport beoefenen, of vergaderen. Wilt u gebruik maken van onze zaal om te vergaderen, dan is het mogelijk om deze te huren, met uitzondering van maandag en dinsdag. 

 

  • Schaakclub Raalte; Op maandag avond is onze zaal het domein van de schakers, op deze avond spelen ze hun interne competitie. Ook spelen ze met 2 teams in de regionale competities.Schaakclub Raalte
  • DamRa: Op maandag avond is het restaurant na 20.00 uur bezet door onze damclub DAMRA. Zij spelen een aantal keren per jaar op de zaterdag hun competitie wedstrijden.Damra Raalte
  • Hengelsport Raalte: de visvergunningen worden ieder jaar in de 1e 2 weken van januari bij ons afgehaald, ook vergaderen de heren van de hengelsport regelmatig in onze zaal.Hengelsport Raalte
  •  Zomerbridge: van begin mei tot eind augustus is de maandagavond bezet met bridgers, zowel voor beginners als gevorderden is er plek op deze avond.